Transport mobilă

Dacă aveți nevoie de un serviciu de transport mobilă sau vă mutați într-o altă locuință, firma noastră cu peste 15 ani de experiență vă oferă soluții personalizate la prețuri excelente.

Oferim servicii complete de transport mobilă și mutări mobilă în și din București oriunde în România, asigurându-ne că toate obiectele ajung la destinație în siguranță și la timp.

Mutări mobilă

Servicii profesionale de mutări mobilă pentru persoane fizice și companii.

Montaj mobilă

Servicii profesionale oferite de meșteri pricepuți pentru montaj mobilă.

Oriunde în țară

Mutări mobilă din orice localitate în orice localitate la prețuri minime.
Vă ajutăm cu un transport de mobilă?

Efectuăm mutări de mobilă la nivel național pe rute din și către toate județele României: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Indiferent dacă aveți nevoie de o mutare de apartament, o mutare a electrocasnicelor sau o mutare a sediului firmei, suntem alegerea perfectă și vă asigurăm că totul se va desfășura fără probleme și fără stres. Avem o experiență vastă în domeniu, de peste 15 ani, și suntem pregătiți să vă oferim servicii complete de mutare în orice oraș din România.

Prețuri de la 1 ron/Km
Ajungem în 60 de minute
Call Center NON STOP
Transport 100% asigurat
Autoutilitare igienizate
Servicii asamblare mobilă

mutari si transport mobila