Preț transport

Prețul final al unui transport de marfă sau de mobilă se oferă prin telefon, după ce ne oferiți toate datele solicitate.

Prețurile afișate în acest website sunt orientative și pot fi modificate în funcție de mai multe aspecte: volumul mărfii ce urmează a fi transportat, gabarit, necesarul de personal solicitat pentru a vă ajuta la operațiuni de încărcare sau descărcare.
Pentru transportul de mobilă, societatea noastră practică același preț ca și pentru transportul de marfă.

Sunt situații în care ni se solicită echipe de tâmplari pentru a dezasambla anumite corpuri de mobilier înainte de a fi încărcate și care trebuiesc reasamblate înapoi, în noua locație. Aceste operațiuni fiind complexe și necesitând personal suplimentar, pot influența prețul final al mutării.

Transport de la 1 leu/Km

Să zicem că plănuiți să cumpărați o canapea nouă iar pe cea veche să o transportați la țară. Dacă transportul nu este urgent, soluția cea mai convenabilă este transportul tip grupaj. Noi vă programăm la o dată anume și vă transportăm canapeaua între cele 2 localități la prețuri care încep de la 1 leu/Km. Vă reamintim însă că prețul final poate fi diferit dacă respectiva canapea se află la etaj și trebuie coborâtă pe scări sau alte aspecte precum greutate și mărime.

Despre noi

Iuly Full Trans este o societate cu capital 100% românesc, ce oferă transporturi pentru orice tip de marfă sau obiecte personale. În tcei peste 15 ani de activitate, am avut ocazia de a fi solicitați pentru a transporta aproape orice, situații în care am reușit să oferim clienților satisfacții depline și încredere.

Considerăm că avem capacitatea și putem transporta orice fel de marfă pentru care ne solicitați ajutorul. Prețul pentru a transporta între diferite localități pleacă de la 1 leu/km însă o estimare finală vă putem oferi doar după ce știm toate aspectele și/sau detaliile transportului.

Avem echipe de transport în toate marile orașe din țară, pregătite oricând să asigure servicii de transport în regim de urgență. Pe parcursul transportului, bunurile dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polițe de asigurare.