Transport marfă și mobilă în Tulcea

Servicii de transport București – Tulcea
de la 1 ron/km

  0734 609 609
transport mobila tulcea

Servicii de transport oferite

Oferim servicii de transport marfă și mobilă în Tulcea și tot județul Tulcea. Deținem autoutilitare de transport de 3,5 Tone, pregătite 24/7 să asigure servicii de transport rapid, în condiții de maximă siguranță și la prețuri mici.

Asigurăm transport grupaj din Tulcea în Constanța, Ilfov, București sau oriunde în țară, prețuri de la 1 leu/Km.

Avem echipe de manipulanți profesioniști, specializate în transportul de mobilă, mutări firme, operațiuni de montare / demontare mobilier, transport obiecte de artă și obiecte fragile.

Contactează-ne prin telefon, prin chat cu un operator sau prin formularul online și obține pe loc prețul pentru serviciul dorit.

   
  Serviciul dorit
  Data transportului
  Doriți manipulanți?

  Spuneți-ne câteva detalii despre ce doriți să transportați

  Adresă încărcare
  Adresă descărcare

  Nume:
  Telefon:
  Email:
  Transport mobilă în Tulcea și tot județul Tulcea

  transport mobila tulcea

  Transport cu dube 3,5t
  non-stop

  de la 1 ron/Km

  Apelați-ne cu încredere oricând aveți nevoie de transport:

  mărfuri fragile
  orice fel de mobilă
  echipamente grele
  pian sau pianină
  obiecte de artă
  bagaje
  mărfuri perisabile

  Transport cu dube 3,5T

  Autoutilitare cu lift hidraulic sunt ideale pentru transportul diverselor obiecte grele precum piane, vitrine frigorifice, bancomate sau echipamente IT de mari dimensiuni. Firma noastră transportă orice tip de marfă și mobilă, începând de la marfă paletată la produse refrigerate care necesită temperatură controlată.

  Pentru transporturile frigorifce avem în dotare dube frigorifice cu autorizație sanitar-veterinară, termogramă și sisteme moderne de reglare a temperaturii până la minus 20 grade. Pe timpul verii, aceste autoutilitare se pot închiria și pentru diverse evenimente sau spectacole în aer liber pentru a fi ținute pe post de frigider de băuturi, alimente sau prăjituri.

  Întrebări frecvente

  Cât costă un transport de mobilă București - Tulcea?

  Un transport de marfă sau de mobilă București Tulcea începe de la 1650 de lei și diferă în funcție de serviciile solicitate (ex: dacă doriți echipă de manipulanți pentru operațiuni de încărcare / descărcare, montaj sau dacă mobila se află la etajele superioare și trebuie coborâtă / urcată pe scări etc). De asemenea, prețul poate fi modificat dacă doriți transport într-o altă localitate din județul Tulcea.

  Cât costă un transport din Tulcea în altă localitate?

  Prețul unui transport depinde de o serie de factori, cum ar fi distanța dintre cele două orașe, serviciile adiționale necesare (cum ar fi încărcarea și descărcarea cu personalul nostru) și alți factori specifici. Pentru a putea oferi un preț exact și personalizat, vă rugăm să ne sunați și să ne furnizați cât mai multe detalii despre transport. Vă putem asigura însă că prețurile noastre sunt competitive și că oferim servicii de transport sigure și prompte. Contactați-ne!

  Care este capacitatea de transport cu duba de 3,5t?

  Capacitatea maximă de încărcare pe o dubă cu volum 12 – 15 m³ este între 1,5 și 2 tone. Dacă planificați o mutare, aveți posibilitatea să transportați cu ușurință întreaga mobilă și toate electrocasnicele dintr-o garsonieră. Este soluția perfectă pentru o mutare rapidă și fără griji, asigurându-vă că toate lucrurile dumneavoastră ajung la noua locație la prețul cel mai mic.

  În cât timp poate ajunge duba de transport?

  Din momentul apelului telefonic, dacă prețul ofert este acceptat de dvs., o dubă de transport va ajunge la dvs. în cel mult o oră în Tulcea și împrejurimi. În funcție de condițiile meteo sau trafic la orele de vârf, posibil să existe unele întârzieri neprevăzute.

  Aveți nevoie de mai multe informații?

  Contactați-ne pe chat și un coleg vă va oferi orice informație despre serviciile oferite și prețuri.