transport marfa Transport mobila, mutari, relocari

Transport Mobila la preturi mici

Transport si mutari mobila oriunde in tara: 0734 609 609


transport mobila

Echipa noastra de mutari va încarca mobila dumneavoastra in autoutilitarele proprii la data si ora prestabilita. Suntem profesionisti si facem totul ca la carte, mobila dvs. va fi manevrata si asezata corespunzator pentru a nu se produce stricaciuni în timpul transportului. Avem grija sa luam masuri de precautie la mutarea mobilierului din casa pentru ca totul sa se desfasoare cat mai bine cu putinta. De exemplu, lipim anumite colturi sau pardoseli, pentru a preveni producerea unor accidente si daune. La incarcare, mobilierul se ambaleaza cu folie stretch, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie. Lucram cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate si tinem evidenta cutiilor care ies din locatia veche si care intra in locatia noua.

Daca doriti, ambalam noi in mod profesionist lucrurile costisitoare, respectiv fragile. De asemenea, sifonierele, paturile si obiectele voluminoase de mobilier pot fi demontate si apoi montate în noua locuinta de catre echipa noastra formata din mesteri tamplari. Pe parcursul transportului, obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare.

pret transport mobila

Daca doriti sa va mutati sau vreti doar o estimre a costurilor, va rugam sa completati formularul online de mai jos. La cerere, putem trimite un specialist care va evalua gratuit costul intregii operatiuni de transport.

Va recomandam sa consultati Politica de Confidentialitate inainte de a ne trimite un mesaj.

Formular online pentru servicii de transport mobila


Date personale

Numele dvs. sau al societatii

De preferat telefonul mobil

Locatie incarcare / descarcare

ex: Strada Inclinata nr. 105 Bucuresti

ex: Vasilati, Calarasi

Data transportului
Detalii despre transport
Mobila se afla sau trebuie transportata la etaj?
Detalii legate de manipularea mobilierului
Tipul mobilierului
Detalii despre transport

Incarcati o poza cu dimensiunea maxima de 3MB.

Doriti sa ne trimiteti un mesaj ?
Sunati Acum!