transport marfa Transport marfa la preturi mici

Transport marfa de la 1 leu/km

Efectuam transport de marfuri cu autoutilitare de 3,5Tone in Bucuresti sau oriunde in tara


transport marfa

Iuly Full Trans este o firma specializata in transport rutier de marfuri la nivel national. Avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa asigure servicii de transport in regim de urgenta. Pe parcursul transportului, obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare.

Dispunem de un parc auto complet si modern, dotat inclusiv cu dube frigorifice ce au autorizatie sanitar-veterinara si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade.

Autoutilitare disponibile pentru transport


transport marfa

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt autoutilitare de 3,5 tone cu volum util de la 11m³ la 24m³

In functie de tipul marfii de transportat, va oferim autoutilitare cu urmatoarele dimensiuni:

  • Lungime: 3,5m; latime: 1,80m; inaltime: 1,80m
  • Lungime: 4m; latime: 1,80m; inaltime: 1,80m
  • Lungime: 4,5m; latime: 1,80m; inaltime: 2,10m
  • Lungime: 4m; latime: 2m; inaltime: 2m
  • Lungime: 4,80m; latime: 2,20m; inaltime: 2,20m

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora


transport marfa

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Daca aveti de efectuat transport de marfa in cantitati mai mici, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa intern sau international in regim de grupaj.

Aflati mai multe detalii despre serviciul de transport in regim de grupaj

Transportul de marfa


transport marfa

Efectuam transport de marfa la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Marfa este transportata cu autoutilitarele proprii. In functie de nevoile Dvs. de transport sau daca doriti sa transportati obiecte voluminoase precum seifuri, piane, bancomate sau marfa paletate, va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

Sunati Acum!