transport marfa Servicii Complete de Transport

Transport marfa, transporturi diverse

Servicii de transport frigorific


transport frigorific

Daca marfa pe care doriti sa o transportati este perisabila, va punem la dispozitie servicii de transport frigorific cu temperatura controlata. Dubele frigorifice au temperatura controlata ce poate ajunge de la +20 la -20 grade. Acestea detin autorizatie sanitar veterinara si termograma pentru a putea face dovada temperaturii la care a fost tinuta marfa pe toata perioada transportului.

Igienizarea spatiului unde se transporta marfa se face dupa fiecare transport de o firma specializata in acest domeniu, folosind produse de dezinfectare si igenizare speciale pentru autoutilitarele ce transporta produse alimentare.

Va asiguram transport frigorific indiferent daca bunurile transportate necesita congelare (peste congelat, carne congelata) sau doar refrigerare (peste proaspat, carne proaspata, carcase de animale, legume, fructe). De asemenea, dubele frigorifice se pot inchiria pentru diverse evenimente pentru a fi tinute pe post de frigider.

Transport obiecte voluminoase


transport obiecte voluminoase

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele de 24m³ sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul marfii paletate sau a obiectelor voluminoase, acestea find foarte usor de incarcat si descarcat datorita acestor lifturi.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras, chiar si in centrul istoric. Pentru a stabili inainte de efectuarea transportului exact de ce resurse este nevoie pentru o operatiune de mutare, putem trimite un expert pentru a face o evaluare gratuita in urma careia dvs. sa fiti informat de costul mutarii, cost care nu poate suporta modificari ulterioare in sensul de crestere.

Fiecare dintre noi detinem obiecte cu o reala valoare pe care dorim sa le transmitem din generatie in generatie. Firma noastra va asigura integritatea acestor obiecte pana la destinatie.

Comunicarea si planificarea sunt esenta unei mutari de succes. Va rugam sa ne sunati oricand pentru informatii, intrebari sau schimbari in planurile dumneavoastra de mutare.

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora


transport marfa

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Daca aveti de efectuat transport de marfa in cantitati mai mici, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa intern sau international in regim de grupaj.

Aflati mai multe detalii despre serviciul de transport in regim de grupaj

Transportul de marfa


transport marfa

Efectuam transport de marfa la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Marfa este transportata cu autoutilitarele proprii. In functie de nevoile Dvs. de transport sau daca doriti sa transportati obiecte voluminoase precum seifuri, piane, bancomate sau marfa paletate, va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

Suna?i Acum!