Montaj mobila, manipulanti marfa, handyman

firma transport marfa
✓ echipe handyman

Fie ca v-ati cumparat mobila dintr-un magazin de profil sau doriti o rearanjare a mobilei in apartament, contati pe serviciile noastre de montaj si asamblare.

Ce facem mai exact

La bucatarii asamblam fiecare corp din pachet, le prindem in pereti, decupam blatul de bucatarie. Asamblam orice mobilier de livingroom cum ar fi biblioteci, comode TV, canapele simple sau extensibile, diferite tipuri de mese.

Montam orice tip de dulap cu usi fixe sau mobile, asamblam orice model de pat simplu sau matrimonial, cu sau fara sertare, reglam usi si sertare.

Daca aveti nevoie sa va transportam noi mobilierul cu duba de 3,5T in Bucuresti sau in tara sau alte informatii despre serviciile oferite, va rugam sa apelati urmatorul numar de telefon:

0734 609 609

Ca metode alternative de contact, puteti folosi chat-ul online (un operator call center va raspunde imediat) sau completati formularul de comanda pentru a primi o oferta personalizata pe E-mail.

Manipulanti marfa

Alegeti un serviciu profesional oferit de o echipa de baieti seriosi pentru carat marfa sau operatiuni de incarcare si descarcare.

Avem echipe de hamali care vin in ajutorul dvs. atunci cand aveti nevoie sa transportati obiecte grele, ca de exemplu atunci cand va mutati.

transport fara contact direct

Servicii fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul bunurilor dvs. Toate autoutilitarele sunt igienizate dupa fiecare transport iar angajatii nostri respecta toate regulile de igiena sanitara recomandate de autoritati.

0734 609 609 Start CHAT