pret transport marfa Pret servicii transport

Pret servicii transport

Pret transport marfa

Pretul standard pentru un transport de marfa in Bucuresti, indiferent ca este un transport efectuat in acelasi sector sau in sectoare diferite este de 120 lei. Acest pret este orientativ si poate fi modificat in functie de mai multe aspecte: volumul marfii ce urmeaza a fi transportat, gabarit, necesarul de personal solicitat pentru a va ajuta la operatiuni de incarcare sau descarcare.

Pret transport mobila

Pentru transportul de mobila, societatea noastra practica acelasi pret ca si pentru transportul de marfa. Bineinteles, aici pretul poate fi mult mai usor modificat avand in vedere complexitatea operatiunilor de mutare. Sunt situatii in care ni se solicita echipe de tamplari pentru a dezasambla anumite corpuri de mobilier inainte de a fi incarcate si care trebuiesc reasmablate inapoi, in noua locatie. Aceste operatiuni fiind complexe si necesitand personal suplimentar, pot influenta pretul final al mutarii.

Pret transporturi diverse

Iuly Full Trans este o companie ce ofera transporturi pentru orice tip de marfa sau obiecte personale. In cei peste 10 de ani de activitate, am avut ocazia de a fi solicitati pentru a transporta aproape orice fel de transport, situatii in care am reusit sa oferim clientilor satisfactii depline si incredere. Consideram ca avem capacitatea si putem transporta orice fel de marfa pentru care ne solicitati ajutorul. Pretul pentru a transporta intre diferite localitati pleaca de la 1 leu/km insa o estimare finala va putem oferi doar dupa ce stim toate aspecctele si/sau detaliile transportului.

Garantam pretul negociat la fata locului

Garantam ca pretul nu se mai schimba dupa ce clientul a fost informat de costurile transportului. In timp ce unele firme de transport urca pretul intr-un mod nejustificat la fata locului, la noi, pretul nu poate suporta modificari in sensul de crestere.

Sunati Acum!