asigur transport

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin navigarea pe site-ul www.asigurtransport.ro sau prin contactarea noastra prin diverse medii de comunicare declari ca ai primit in mod adecvat toate informatiile asupra prelucrarii datelor tale personale, datorita parcurgerii acestui document denumit „Politica de confidentialitate”.

✅ Website-ul asigurtransport.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

✅ Scopul colectarii datelor este: preluarea comenzilor/solicitarilor sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website.

✅ Website-ul asigurtransport.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

✅ Website-ul asigurtransport.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

✅ Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.In ce scopuri colectam date?


✅ Pentru a-ti furniza produsele si serviciile pe care le-ai solicitat, sau informatii despre ele;

✅ Pentru a ajuta la dezvoltarea, testarea, imbunatatirea si modificarea produselor si serviciilor noastre;

✅ Pentru a iti transmite comunicari de marketing, daca ti-ai dat in prealabil acordul voluntar in acest sens;

✅ Scopuri interne de privind afacerea, inclusiv securitate, analize, audit pentru activitatile noastre operationale principale;

✅ Pentru a interpreta feedback-ul tau atunci cand efectuezi o clasificare / recenzie a produselor sau serviciilor noastre;

✅ Pentru a interpreta si a opera site-urile si aplicatiile noastre, inclusiv inregistrarea online;

✅ Pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;

✅ Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;

✅ Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.Dacă ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale personale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem, ne poti scrie la adresa de e-mail: office@asigurtransport.ro
top