transport marfa Transport Moloz Bucuresti ietfin

Transport Moloz Bucuresti

Transport moloz la preturi mici: 0734 609 609


transport moloz bucuresti

Va incurcati de lucruri nefolositoare prin casa sau garaj? Tocmai s-a terminat constructia sau renovarea casei si nu aveti ce sa faceti cu deseurile ramase? Nu trebuie decat sa ne contactati iar noi va transportam totul direct la groapa de gunoi.

Avem contract cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din tara iar pe masini putem incarca pana la 2 tone la un singur transport. La groapa de gunoi nu trasportam numai moloz, putem arunca si mobilier uzat, tocarie veche, crengi etc.

Autobasculantele de 3,5T au acces si in zona A a marilor orase, fara restrictii si tot cu aceste autobasculante putem aduce la comanda pamant vegetal pentru gradina, nisip, pietris sau produse balastiere.

Prin transport moloz se intelege incarcarea deseurilor ramase in urma constructiilor sau renovarilor si transportarea lor la groapa de gunoi. In acest fel scapati de toate obiectele de care nu mai aveti nevoie la un pret foarte mic. Oferim servicii de transport moloz si deseuri nepericuloase cum ar fi: sol necontaminat, roca, nisip, pietris, beton, beton asfaltic, blocuri de zgura, caramida, tigla, sticla, lemn, sticla, textile, cauciuc, metal, materiale de constructii ramase sau uzate, materiale nefolositoare.

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora


transport marfa

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Calculator pret transport moloz


Doriti sa faceti o estimare a costurilor ? Va punem la dispozitie un calculator de pret online pentru serviciile de transport moloz oferite de firma noastra. Va rugam sa tineti cont: scopul acestui calculator online este pur informativ si nu reflecta pretul final care va fi NEGOCIAT la fata locului. Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati, la orice ora, la numarul de telefon: 0734.609.609

Sunati Acum!