Transport mobila

firma mutari mobila

Pentru un transport mobila in Bucuresti sau in tara, cat costa un transport (vezi preturi transport ) sau alte informatii, va rugam sa apelati urmatorul numar de telefon:

0734 609 609

Ca metode alternative de contact, puteti folosi chat-ul online (un operator call center va raspunde imediat) sau completati formularul de comanda pentru a primi o oferta personalizata pe E-mail.

Despre noi

Suntem o firma cu peste 12 ani vechime in mutari de mobila la nivel national. Avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa asigure servicii de transport in regim de urgenta. Pe parcursul transportului, mobilierul este asigurat prin intermediul unei polite de asigurare.

Dispunem de un parc auto complet si modern, dotat inclusiv cu dube frigorifice ce au autorizatie sanitar-veterinara si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade.

Va ajutam cu un transport de mobila?

Efectuam mutari de mobila la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

In functie de tipul mobilierului transportat, va oferim din parcul nostru auto: dube 3.5 tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³

Mobila este transportata cu autoutilitarele proprii. In functie de cantitate sau volum (daca doriti sa transportati obiecte mari precum seifuri, piane, obiecte de arta), va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

transport fara contact direct

Transport fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul bunurilor dvs. Toate autoutilitarele sunt igienizate dupa fiecare transport iar angajatii nostri respecta toate regulile de igiena sanitara recomandate de autoritati.

0734 609 609 Start CHAT