Firma transport marfa

firma transport marfa

Pentru un transport cu duba de 3,5T in Bucuresti sau in tara, cat costa un transport (vezi preturi transport ) sau alte informatii, va rugam sa apelati urmatorul numar de telefon:

0734 609 609

Ca metode alternative de contact, puteti folosi chat-ul online (un operator call center va raspunde imediat) sau completati formularul de comanda pentru a primi o oferta personalizata pe E-mail.

✓ transport frigorific

Transport frigorific

Daca marfa pe care doriti sa o transportati este perisabila, va punem la dispozitie servicii de transport frigorific cu temperatura controlata. Dubele frigorifice au temperatura controlata ce poate ajunge de la +20 la -20 grade. Acestea detin autorizatie sanitar veterinara si termograma pentru a putea face dovada temperaturii la care a fost tinuta marfa pe toata perioada transportului.

Igienizarea spatiului unde se transporta marfa se face dupa fiecare transport de o firma specializata in acest domeniu, folosind produse de dezinfectare si igenizare speciale pentru autoutilitarele ce transporta produse alimentare.

✓ transport moloz

Transport moloz

Va incurcati de lucruri nefolositoare prin casa sau garaj? Tocmai s-a terminat constructia sau renovarea casei si nu aveti ce sa faceti cu deseurile ramase? Nu trebuie decat sa ne contactati iar noi va transportam totul direct la groapa de gunoi.

Avem contract cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din tara iar pe masini putem incarca pana la 2 tone la un singur transport. La groapa de gunoi nu trasportam numai moloz, putem arunca si mobilier uzat, tocarie veche, crengi etc.

✓ transport obiecte grele

Transport obiecte grele

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele de 24m³ sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul marfii paletate sau a obiectelor voluminoase, acestea find foarte usor de incarcat si descarcat datorita acestor lifturi.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina. Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras, chiar si in centrul istoric.

✓ transport grupaj

Transport grupaj

Ce este transportul de marfa in regim de grupaj ? Sa luam un exemplu: daca aveti o canapea pe care doriti s-o transportati intr-o alta localitate, costurile ar fi destul de mari. In schimb, daca nu sunteti presati de timp, va transportam noi canapeaua, la un pret redus, la o data stabilita. Cu alte cuvinte, serviciul de transport in regim de grupaj inseamna ca transportam cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unei autoutilitare, oriunde in tara.

Pentru demontarea si montarea mobilei avem tamplari angajati, cu experienta in domeniu, care pot efectua montarea si demontarea mobilei la preturi rezonabile. Tamplarii nostri pot face si eventuale reparatii mobilierului vechi sau deteriorat.

Efectuam transport de marfa la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

In functie de tipul de marfa transportat, va oferim din parcul nostru auto: dube 3.5 tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³

Marfa este transportata cu autoutilitarele proprii. In functie de cantitate sau volum (daca doriti sa transportati obiecte mari precum seifuri, piane, bancomate sau marfa paletata), va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

transport fara contact direct

Transport fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul bunurilor dvs. Toate autoutilitarele sunt igienizate dupa fiecare transport iar angajatii nostri respecta toate regulile de igiena sanitara recomandate de autoritati.

0734 609 609 Start CHAT