transport marfa Relocari companii, mutari mobilier

Relocari companii la preturi mici

Mutari firme, relocari companii: 0734 609 609


relocari companii

Suntem pregatiti si avem experienta necesara pentru mutarea mobilierului firmelor si a arhivelor, oricat de mari ar fi acestea. Echipa este instruita si disciplinata special pentru asemenea operatiuni de mare importanta. Înaintea mutarii, documentele se pun in cutii speciale iar mobilierul se ambaleaza cu folie stretch, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie. Lucram cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate si tinem evidenta cutiilor care ies din locatia veche si care intra in locatia noua.

Daca doriti, ambalam noi in mod profesionist lucrurile costisitoare sau fragile cum ar fi echipamentele IT. Când se descarca, bunurile sunt asezate direct în încaperea potrivita.

Pentru demontarea si montarea mobilei avem tamplari angajati, cu experienta in domeniu, care pot efectua montarea si demontarea mobilei la preturi rezonabile. Tamplarii nostri pot face si eventuale reparatii mobilierului vechi sau deteriorat.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Raspundem oricarei solicitari de relocare sau mutare de mobilier, indiferent de ora


mutari mobila

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

firma transport mobila

De cele mai multe ori, companiile nu isi pot permite luxul de a pierde foarte mult timp, daca se pierde timp se pierd bani. In acel moment apare nevoia de o firma specializata in domeniul transportului si a relocarilor, capabila sa lucreze in functie de posibilitatile clientului, cat mai repede dar in acelasi timp si cu profesionalism.

Formular online pentru relocari companii


Date personale

Numele dvs. sau al societatii

De preferat telefonul mobil

Locatie incarcare / descarcare

ex: Strada Inclinata nr. 105 Bucuresti

ex: Vasilati, Calarasi

Data transportului
Detalii despre transport
Mobila se afla sau trebuie transportata la etaj?
Detalii legate de manipularea mobilierului
Tipul mobilierului
Detalii despre transport

Incarcati o poza cu dimensiunea maxima de 3MB.

Doriti sa ne trimiteti un mesaj ?
Sunati Acum!