Preturi transport marfa si mobila

firma mutari mobila

Acest pret este orientativ si poate fi modificat in functie de mai multe aspecte: volumul marfii ce urmeaza a fi transportat, gabarit, necesarul de personal solicitat pentru a va ajuta la operatiuni de incarcare sau descarcare.

Pentru transportul de mobila, societatea noastra practica acelasi pret ca si pentru transportul de marfa. Bineinteles, aici pretul poate fi mult mai usor modificat avand in vedere complexitatea operatiunilor de mutare.

Sunt situatii in care ni se solicita echipe de tamplari pentru a dezasambla anumite corpuri de mobilier inainte de a fi incarcate si care trebuiesc reasamblate inapoi, in noua locatie. Aceste operatiuni fiind complexe si necesitand personal suplimentar, pot influenta pretul final al mutarii.

Iuly Full Trans este o companie ce ofera transporturi pentru orice tip de marfa sau obiecte personale. In toti anii de activitate, am avut ocazia de a fi solicitati pentru a transporta aproape orice fel de transport, situatii in care am reusit sa oferim clientilor satisfactii depline si incredere.

Consideram ca avem capacitatea si putem transporta orice fel de marfa pentru care ne solicitati ajutorul. Pretul pentru a transporta intre diferite localitati pleaca de la 1 leu/km insa o estimare finala va putem oferi doar dupa ce stim toate aspecctele si/sau detaliile transportului.

Pentru o estimare de pret cat mai exacta, va rugam sa apelati urmatorul numar de telefon:

0734 609 609

Ca metode alternative de contact, puteti folosi chat-ul online (un operator call center va raspunde imediat) sau completati formularul de comanda pentru a primi o oferta personalizata pe E-mail.

Despre noi

Suntem o firma cu peste 12 ani vechime in transportul de marfuri la nivel national. Avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa asigure servicii de transport in regim de urgenta. Pe parcursul transportului, bunurile dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare.

Dispunem de un parc auto complet si modern, dotat inclusiv cu dube frigorifice ce au autorizatie sanitar-veterinara si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade.

Va ajutam cu un transport?

Efectuam transport de marfa si mutari de mobila la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

In functie de tipul mobilierului transportat, va oferim din parcul nostru auto: dube 3.5 tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³

In functie de cantitate sau volum (daca doriti sa transportati obiecte mari precum seifuri, piane, obiecte de arta), va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

transport fara contact direct

Transport fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul bunurilor dvs. Toate autoutilitarele sunt igienizate dupa fiecare transport iar angajatii nostri respecta toate regulile de igiena sanitara recomandate de autoritati.

0734 609 609 Start CHAT