Transport marfa si mobila in Bucuresti

sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6

Servicii de transport din Bucuresti in tara
de la 1 Ron/Km

Va ajutam cu un transport?

Detinem autoutilitare de transport de 3,5 Tone, pregatite 24/7 sa asigure servicii de transport rapid, in conditii de maxima siguranta si la preturi mici, in orice sector din Bucuresti sau in orice localitate din tara.

Avem echipe de profesionisti, specializate in transportul de mobila, mutari firme, operatiuni de montare / demontare mobilier, transport obiecte de arta si obiecte fragile.

firma transport marfa bucuresti

Mutari Mobila Bucuresti

 • Transport de mobila in Bucuresti - de la 250 lei
 • Transport mobila in tara - de la 1 Leu/Km

Pretul unui transport de mobila se calculeaza in functie de distanta, volumul de mobila de transportat, servicii conexe precum asamblare mobila sau incarcare si descarare.

Preturile se ofera doar telefonic sau prin chat cu un operator call center. Daca doriti o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul online.

Mobila este transportata cu autoutilitarele proprii. La cerere, va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare sau sa va transportam mobila pana in casa.

Dubele cu lift hidraulic sunt ideale pentru transportul diverselor obiecte grele. Daca doriti sa transportati piane, canapele, dulapuri, seifuri, echipamente electronice de mari dimensiuni - dubele cu lift hidraulic simplifica operatiunea de incarcare / descarcare. Avem grija ca totul sa fie bine ambalat si protejat in timpul manevrarii si al transportului.

In functie de dimensiuni sau volum, va oferim din parcul nostru auto dube de 3.5 Tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³. Pentru a va face o ideie, cu o singura autoutilitara putem transprorta tot mobilierul dintr-o garsoniera.

Transport Marfa Bucuresti

 • Transport marfa in Bucuresti - de la 250 lei
 • Transport marfa in tara - de la 1 Leu/Km

Iuly Full Trans este o firma de transport marfa din Bucuresti cu peste 12 ani vechime. Efectuam zilnic transport de marfuri in toate marile orase din tara cu plecare din sau catre Bucuresti. Daca aveti nevoie de un transport in tara, sunati-ne si cu siguranta va oferim solutia optima din punct de vedere al costului.

Avem echipe de profesionisti specializate in transport si mutari. Suntem punctuali, seriosi si de incredere.
Promisiunea noastra: garantam ca pretul stabilit la telefon nu se va schimba la fata locului.

In Bucuresti, dubele noastre de transport sunt intotdeauna la cel mult 60 de minute de dvs., oriunde in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Asiguram zilnic transport de marfa si mobila pentru companii si persoane fizice. Daca va aflati intr-un centru comercial si aveti nevoie de o masina de transport - trebuie doar sa ne sunati. De multe ori, masinile noastre pot fi chiar in acelasi loc cu dvs., astfel ca putem incarca imediat.

Transport de obiecte grele?

Nicio problema! Obiectele grele precum piane, vitrine frigorifice, bancomate, seifuri, sau echipamente IT de mari dimensiuni le putem transporta cu ajutorul dubelor cu lift hidraulic.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie, cartoane paturi de molton, transpaleta, liza, chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina. Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 Tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras, chiar si in centrul istoric.

firma mutari mobila bucuresti

Nu v-am convins inca?

 • Preturi transport de la 1 ron/Km
 • Ajungem la dvs. in maxim 60 de minute
 • Call Center-ul este NON STOP
 • Transportul este 100% asigurat
 • Autoutilitare transport igienizate
 • Transportam orice tip de marfa sau mobila
 • Oferim servicii de asamblare / dezasamblare

Intrebari si raspunsuri

Efectuati transport de marfa sau mobila si in tara?

Asiguram transport pentru orice tip de marfa sau mobila in orice oras din tara, cu dube de 3,5Tone, capacitate de la 11³ la 24m³.

Din momentul in care ati facut comanda, masina poate ajunge la dvs. in maxim 60 minute. In Bucuresti, putem ajunge chiar si in 30 de minute, in functie de trafic.

Da, la cerere asiguram personal calificat atat pentru incarcare cat si pentru descarcare. Putem oferi inclusiv servicii de asamblare / dezasamblare.

Pentru un transport de marfa sau mobila in Bucuresti, pretul pleaca de la 250 de lei si creste in functie de distanta si serviciile solicitate precum incarcare / descarcare. Contactati-ne!

Transport fara contact direct
(coronavirus)

Siguranta clientilor, a angajatilor și a partenerilor nostri ramane prioritatea noastra. Urmarim in permanenta situatia și urmam toate instructiunile autoritatilor locale de sanatate.

Avem masuri stricte de igiena atunci când vine vorba de transportul bunurilor dvs. Toate autoutilitarele sunt igienizate dupa fiecare transport iar angajatii nostri respecta toate regulile de igiena sanitara recomandate de autoritati.

0734 609 609 Start CHAT
transport fara contact direct