transport marfa Transport marfa in regim grupaj

Transport Marfa in regim de grupaj

Incarcari partiale


transport grupaj

Ce este transportul de marfa in regim de grupaj ? Sa luam un exemplu: daca aveti o canapea pe care doriti s-o transportati intr-o alta localitate, costurile ar fi destul de mari. In schimb, daca nu sunteti presati de timp, va transportam noi canapeaua, la un pret redus, la o data stabilita. Cu alte cuvinte, serviciul de transport in regim de grupaj inseamna ca transportam cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unei autoutilitare, oriunde in tara.

Daca doriti, ambalam noi in mod profesionist lucrurile costisitoare sau fragile cum ar fi echipamentele IT. Când se descarca, bunurile sunt asezate direct în încaperea potrivita.

Pentru demontarea si montarea mobilei avem tamplari angajati, cu experienta in domeniu, care pot efectua montarea si demontarea mobilei la preturi rezonabile. Tamplarii nostri pot face si eventuale reparatii mobilierului vechi sau deteriorat.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora


transport marfa

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

formular transport marfa

Daca doriti sa transportati marfa in regim de grupaj, va rugam sa cmpletati formularul online si sa ne dati toate detaliile transportului. Vom analiza solicitarea dvs. urmand sa va contactam in scurt timp pentru a va anunta data la care putem efectua transportul.

Va recomandam sa consultati Politica de Confidentialitate inainte de a ne trimite un mesaj.

Formular online pentru transport in regim de grupaj


Date personale

Numele dvs. sau al societatii

De preferat telefonul mobil

Locatie incarcare / descarcare

ex: Strada Inclinata nr. 105 Bucuresti

ex: Vasilati, Calarasi

Perioada in care doriti sa se efectueze transportul:
Tipul mobilierului
Detalii despre transport

Incarcati o poza cu dimensiunea maxima de 3MB.

Doriti sa ne trimiteti un mesaj ?
Sunati Acum!